Από όλες τις Εθελοντικές Οργανώσεις που συνεργάζονται με το #IDAFK και τη σύμπραξη με την Ακαδημία Εθελοντισμού HelpHellas.

Από όλες τις Εθελοντικές Οργανώσεις που συνεργάζονται με το #IDAFK και τη σύμπραξη με την Ακαδημία Εθελοντισμού HelpHellas.

14 Οκτωβρίου, 2021 Off By admin

Δελτίο Τύπου 14.10.2021

Μια υπέρτατη προσπάθεια μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες και τις συνέπειες που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες “Αθηνά και Μπάλλο” που όμως πρόκειται να συνεχιστεί τις ερχόμενες ημέρες από όλες τις Εθελοντικές Οργανώσεις που συνεργάζονται με το #IDAFK και τη σύμπραξη με την Ακαδημία Εθελοντισμού #HelpHellas.

Ευχαριστούμε θερμά για την όλη προσπάθεια και φιλοξενία των ειδών πρώτης ανάγκης, την Eva Manakidou και το κατάστημα #i❤#PERFUMES, την Αλεξάνδρα Κωτούλια και όλα τα μέλη της Εθελοντική Ομάδα Προτεκτα Ιλίου, τον #Ανδρέα, τον #Γιώργο#Παπαδάκη και την εταιρεία #Metaltech, τον Παρασκευάς Γαρυφάλλου, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ”ΠΡΟΣΦΕΡΩ”, την Minoan Lines S.A., την εταιρεία Μεταφορικη Καβαλαρακης ΚΑΒΑΛΑΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ηρακλείου, τον Σ.Ε.Π. Π.Π. ΚΟΙΝΣΕΠ Κρήτης, τον κ. Μαρνέρη για τη συνδρομή της βοήθειας από τη Θεσσαλονίκη, το Σύλλογο Κρητών Αμαρουσίου, και όλους εκείνους που συνδράμουν την προσπάθεια της μεταφοράς, της συσκευασίας, της φόρτωσης & εκφόρτωσης, της διοικητικής υποστήριξης και του συντονισμού της συγκεκριμένης δράσης.

Μέρος της αποστολής των ειδών πρώτης ανάγκης, ταξιδεύει ήδη προς το Ηράκλειο Κρήτης μέσω της @εταιρείας ΚΑΒΑΛΑΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ και η συνδρομή θα ολοκληρωθεί τις ερχόμενες ημέρες. Ευχαριστούμε επίσης θερμά το Hellenic Media Group για την υποστήριξη στο πολύτιμο έργο των Εθελοντών που συνδράμουν.