Επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο , Πραγματοποιήσε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών , κ. Λουκάς Σιγάλας

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ευγένιο, επισκέφθηκε την Τρίτη 08.11.2022 στις 12.00 στο γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, κ. Λουκάς Σιγάλας,μετά την πρόσφατη ανάληψη των νέων καθηκόντων του, προκειμένου να υποβάλλει τα σέβη του αλλά και να εκφράσει την έμπρακτη συμπαράσταση της εταιρείας στο επιτελούμενο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και ειδικότερα της Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Κατά τη συνάντηση τονίστηκε ιδιαίτερα, ότι στη σημερινή συγκυρία με την ενεργειακή κρίση, είναι σημαντικό κάθε φορέας και θεσμός να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και στην ανακούφιση των εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

Ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε και μέσα από τις αναμνήσεις των φοιτητικών του χρόνων, στον σημαντικό ρόλο των Μινωικών Γραμμών από την ίδρυση τους στα κοινωνικά και οικονομικά δρώμενα του Ηρακλείου και της Κρήτης, ο δε κ. Σιγάλας επεσήμανε ότι στην έντονη πνευματική αλλά και κοινωνική δραστηριότητα του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Κρήτης, με ιδιαίτερη έμφαση στον χώρο της νεότητας, η εταιρεία και ο ίδιος θέλει να είναι ουσιαστικοί αρωγοί.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν το μέλος του Δ.Σ. των Μινωικών Γραμμών, κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου, και ο Νομικός Σύμβουλος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης κ. Δημήτριος Μηλαθιανάκης.

Tags:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement