Με αφορμή την προαγωγή μου στο βαθμό του Υποστρατήγου και την τοποθέτησή μου στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την αναγνώριση του έργου μου όλα αυτά τα χρόνια και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για να συνεχίσω από την νέα υψηλή θέση ευθύνης που μου ανέθεσε.

Δεσμεύομαι ότι, θα εξακολουθήσω να υπηρετώ με τον ίδιο ζήλο και την αφοσίωση τα νέα μου καθήκοντα και να φανώ  αντάξιος της τιμής και της ευθύνης που αναλαμβάνω, δίπλα σε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κρήτης, καθώς και τους  συναδέλφους και τις συναδέλφισσες μου.

Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω τις Αρχές, τους Φορείς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης  και τους πολίτες των Χανίων για την αμέριστη στήριξη ,τη συνεργασία και την ανταπόκρισή τους  στις ανάγκες και τις προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας στον τομέα της ασφάλειας και γενικότερα της ποιότητας στην καθημερινότητα των πολιτών.

Το έργο που επιτελέστηκε ήταν επιτυχημένο και  αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς που οφείλεται κατά κύριο λόγο, στις συνεχείς και άοκνες προσπάθειες των συναδέλφων-συναδελφισσών μου, αστυνομικών και πολιτικών υπαλλήλων που υπηρετούν στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων και τους  ευχαριστώ από καρδιάς για την εξαίρετη συνεργασία μας και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν σε κάθε κρίσιμο συμβάν.

Σταθερή επιδίωξη μου από την νέα μου θέση θα είναι η αποτελεσματικότητα του αστυνομικού έργου σε όλη την Περιφέρεια της Κρήτης, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός στην καθημερινή επαφή με τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού, καθώς και ο σχεδιασμός ειδικών αστυνομικών δράσεων με στόχο τη διατήρηση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Προς αυτή την κατεύθυνση, σας καλώ όλους και όλες, αρχές, πολίτες, συναδέλφους-  συναδέλφισσες να εργαστούμε μαζί με ομοψυχία προκειμένου να προστατεύσουμε τις ελευθερίες και τα δικαιώματα όλων, να ενισχύσουμε τις θεμελιώδεις αξίες της κοινωνίας μας και να εξασφαλίσουμε τις ασφαλέστερες συνθήκες διαβίωσης στο νησί της Κρήτης.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 

Γεώργιος Λυμπινάκης

Υποστράτηγος

Tags:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement