
ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΖΟΥ
Στο ρόλο του Γεωργιου Καραϊσκάκη ο δικος μας Γιαννης Τσαγκαρακης Μια μοναδική παράσταση έρχεται από 1η Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο με τίτλο «Ο Καραγκιοζης κ ο Μεγαλος ξεσηκωμος « Όπου θα εχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε , τόσο εμεις οι Ηρακλειώτες, όσο κ το κοινό της Αθήνας , τον Κρητικό Συμπολίτη μας , Γιάννη Τσαγκαρακη , στον νέο του ρόλο που θα ενσάρκωση στο Ηρώδειο έναν μεγάλο Ήρωα του 1821 τον Γεώργιο Καραϊσκάκη .
Ένας Ηρακλειώτης ηθοποιός με πείσμα για αυτό που αγαπά , την υποκριτική , βλέπει τα όνειρα του να γίνονται πραγματικότητα . Μια Μουσική, θεατρική εικαστική παράσταση, μια περιήγηση στον κόσμο του Μ. Ευθυμιάδη, του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με σκηνές μέσα από τον Καραγκιόζη και με αποσπάσματα από τον Θούριο του Ρήγα που θα εμπλουτιστούν με τους αυτοσχεδιασμούς των ηθοποιών.
Η σκηνοθεσία είναι του Ζ. Ρόχα, τα σκηνικά του Γ. Γαβαλά και στην παράσταση θα συμμετέχουν πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί και χορευτές (Α. Φόνσου, Α. Μπουρδούμης, Νόρα Κατσέλη, Ελένη Ράντου, Καίτη Φίνου, Μάνια Παπαδημητρίου, Σπύρος Μπίμπιλας κ.α. με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας). Εμείς το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε σε αυτόν το ταλαντούχο ηθοποιό είναι μόνο έπιτυχιες !!!
Comments are closed