ΗΡΑΚΛΕΙΟ 30 AYΓΟΥΣΤΟΥ 2021                                                                                                       

                                     Εξερχόμενο έγγραφο γραφείο τύπου «Γ.Τ» 12/30-8-2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε στην Ένωση Ξενοδόχων Χανίων.

O πρόεδρος ξενοδόχων Νομού Χανίων κος. Γιαννούλης Μανώλης και το Μέλος του Δ.Σ της  Ε.Ξ.Χ κος.Σταματακης Μανώλης υποδέχτηκαν την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021στα γραφεία τους στον Σταλό Χανίων  την  αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

 Η  αντιπροσωπεία της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε που παρευρέθηκε σε αυτήν την συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης , αποτελείτο από τον  Πρόεδρο κο. Γεώργιο Μοσκοβίτη, τον Β’ Αντιπρόεδρο κο. Νικόλαο Μπιμπάκη ,την Γενική Γραμματέα & Yπεύθυνο τύπου κα. Μαρία Πολάτου τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κο. Παναγιώτη Δρόσο και την κα. Κατερίνα Βάζου μέλος του πειθαρχικού και του γραφείου τύπου

Με φιλοφρονήσεις φιλίας ,σεβασμού και ένδειξη  αρκετού ενδιαφέροντος για την νεοϊδρυθείσα «Διεθνή Ένωση Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης»  ,συζητήθηκαν αρκετά θέματα, και το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στα σχέδια σημαντικών πρωτοβουλιών για δημοσιογραφικές εκδηλώσεις παγκοσμίου ενδιαφέροντος ,του Διοικητικού Συμβουλίου της νεοϊδρυθείσας  Ένωσης ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε μαζί με την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων , τα οποία κέντρισαν το ενδιαφέρον του προέδρου του Δ.Σ κου. Γιαννούλη Εμμανουήλ αλλά και του Μέλους του Δ.Σ κου. Εμμανουήλ Σταματάκη, που με πολύ ενδιαφέρων και ενθουσιασμό έδωσαν την υπόσχεση τους ότι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά, για την επιτυχία των εκδηλώσεως αυτών που έχουν προγραμματιστεί από τα Διοικητικά Συμβούλια της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Ο πρόεδρος  κος. Γιώργος Μοσκοβίτης, ξεδίπλωσε με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο που έχει εγκριθεί από τα Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων μπροστά τους , για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του 2022 στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε παρέδωσε αίτημα του Δ.Σ για όλα αυτά που προαναφέρθηκαν, για την νέα χρονιά του 2022 ,με την παράκληση όταν θα έχει τελειώσει όλη η γραφειοκρατική διαδικασία που απαιτείται  θα ενημερωθεί ο πρόεδρος του Δ.Σ της Ε.Ξ.Χ κος. Γιαννούλη; Εμμανουήλ για τις παραπέρα ενέργειες των διοργανωτών και να έχουν ενεργό ρόλο στην επιτυχία όλων αυτών.

 Ο πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε, παρέδωσε, στον προέδρο του Δ.Σ της Ε.Ξ.Χ κο. Γιαννούλη Εμμανουήλ όλα τα έγραφα του Υπουργείου εξωτερικών για την επικύρωση της απόφασης του Ειρηνοδικείου & του Πρωτοδικείου Αθηνών, της αναγνώρισης του καταστατικού και την ίδρυση της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ&Μ.Μ.Ε από το διεθνές δικαστήριο της Χάγης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη μας, που ήταν στην σημερινή μας συνάντηση  στον Σταλό Χανίων ,στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων με τον πρόεδρο κο Γιαννούλη Εμμανουήλ ,και το μέλος της Ε.Ξ.Χ κο Σταματακη Εμμανουήλ τους ευχαριστούν για την θερμή υποδοχή αλλά και για τον πολύτιμο χρόνο, που μας αφιέρωσαν κατά την διάρκεια της παραμονής μας στα γραφεία της Ε.Ξ.Χ .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Όλα τα μέλη της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε που παρευρέθησαν στην συνάντηση αυτή στην Ε.Ξ.Χ ,είναι εμβολιασμένα κατά του Covid-19…………                  Το φωτογραφικό υλικό είναι του Παναγιώτη Δρόσου.

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement