TOURISM AWARDS 2022

3 ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!

Τρείς σημαντικές ανώτατες διακρίσεις απέσπασαν οι Μινωικές Γραμμές στο φετινό θεσμό των TOURISM AWARDS 2022, που πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή εκδήλωση τη Δευτέρα 09 Μαΐου 2022, στο Θέατρον, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Στην  εξαιρετική, όσο και άρτια εκδήλωση, που διοργανώθηκε παρουσία εκπροσώπων και φορέων του τουρισμού, οι Μινωικές Γραμμές κέρδισαν:

  • ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στις Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία, με τίτλο υποψηφιότητας «Οι Μινωικές Γραμμές είναι πάντα κοντά στον άνθρωπο και τις αξίες του!». Ηεταιρείαστηρίζει έμπρακτα  την τοπική κοινωνία και διακρίνεται για το αξιόλογο κοινωνικό της πρόσωπο. Tο βραβείο παρέλαβε με ιδιαίτερη τιμή, ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών.
  • ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για την παρουσία τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης / Social Μedia Presence, με τίτλο υποψηφιότητας «Οι Μινωικές Γραμμές Συνεχίζουν τη Δυναμική τους Παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης». Η εταιρεία συνεχίζει την επιτυχημένη της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Instagram), αξιοποιώντας τις δυνατότητές αλληλεπίδρασης που προσφέρουν, ως γνώστης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, για το χτίσιμο ενός community χρηστών από την Ελλάδα, αλλά και πολλές χώρες του εξωτερικού. Το ως άνω βραβείο παρελήφθη από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Λουκά Σιγάλα.
  • ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Προγράμματα Επιβράβευσης / Loyalty Programs, με τίτλο υποψηφιότητας MINOAN LINES BONUS CLUB, ένα επιτυχημένο πρόγραμμα ανταμοιβής πιστών επιβατών που στόχο του έχει την ενίσχυση του customer experience, την προσφορά μίας ολιστικής ταξιδιωτικής εμπειρίας…Το Minoan Lines Bonus Club, μετράει 17 χρόνια ανοδικής πορείας με 430.000 εγγεγραμμένα μέλη έως σήμερα! Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Διαδικτυακών Πωλήσεων, κ. Γιάννης Ανδρουλάκης.

Οι παραπάνω διακρίσεις επιβεβαιώνουν τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλλουν η Διοίκηση και το προσωπικό των Μινωικών Γραμμών σε στεριά και θάλασσα για την ποιοτική αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στη χώρα μας και τη συνεχή προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο. 

Tags:

Comments are closed

ASSOCIATION EUROPEAN JOURNALISTS
ASSOCIATION EUROPEAN JOURNALISTS GREEK SECTION
ASSOCIATION OF EUROPEAN JOURNALIST GREEK SECTION
Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
THE GREEK NEW PAPER
Politispress
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
hellas radio
Evripos 90 FM
 « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

« ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

Attica Group
Blue Star Ferries
HELLENIC SEAWAYS
ANEK LINES
MINOAN LINES
GOLDEN STAR FERRIES
AEGEAN
OLYMPIC AIR
SKY EXPRESS
GELASAKIS GROUP
LET”S TOUR
LETS FERRY
LETS DRIVE
CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
Lyro dental clinic
Πρόσφατα σχόλια
    Recommended host
    Advertisement