ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Β’ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε   

Επ’ ευκαιρία της πρώτης φοράς που πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε και Συνέλευσης ενημέρωσης των μελών μας στο νησί μας, της νέο ιδρυθείσας «Διεθνής Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης»  θέλω ως, Β’ Αντιπρόεδρος της ένωσης μας και υπεύθυνος Κρήτης να καλωσορίσω στο νησί μας τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες μας Γεώργιο Μοσκοβίτη Πρόεδρο, Κωνσταντίνο Σκαφίδα Α’ Αντιπρόεδρο , και Μαρία Πολάτου Γενική Γραμματέα και υπεύθυνη τύπου, για την ευκαιρία που μας δόθηκε, εκτός της Έδρας μας που είναι η Αττική ,να έχουμε πλήρης ενημέρωση  για το τι έχουμε επιτύχει σε μικρό χρονικό διάστημα σαν ένωση αλλά και τον προγραμματισμό του έτους 2022 που πραγματικά δίνει πολύ μεγάλη ώθηση στο πολιτισμικό κομμάτι των δραστηριοτήτων μας.

Είναι πολύ σημαντικό ότι για πρώτη φορά η συνάντηση μας έγινε εντός του νησιού μας  το Σάββατο 16 Ιουλίου 2021 παρουσία Ιδρυτικών & τακτικών μελών στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Αγίου Γεωργίου στα Πάνω Καλέσσα στο Ηράκλειο της Κρήτης, ιδιαίτερη πατρίδα του δραστήριου πρόεδρου μας.

Παρόντα ήταν τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, με τον Πρόεδρο Μοσκοβίτη Γεώργιο, τον Α’ Αντιπρόεδρο Σκαφίδα Κωνσταντίνο, τον Β’ Αντιπρόεδρο Μπιμπάκη Νικόλαο , την Γενική Γραμματέα Πολάτου Μαρία & τον Υπεύθυνο Δημ. Σχέσεων Δρόσο Παναγιώτη.

Επίσης το παρόν τους έδωσαν στην πρόσκληση του Δ.Σ ,τα Ιδρυτικά μέλη Δρόσος Βασίλειος, Βάζου Κατερίνα, Λεκάκης Γιάννης , Παρασύρης Γιάννης και τα τακτικά μέλη Ρίγγας Χρήστος , Λιοδάκης Αντώνης.

Ο πρόεδρος Μοσκοβίτης Γεώργιος αφού ενημέρωσε και  αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια για πολλά θέματα και συζήτηση με τα παρόντα μέλη επί των πεπραγμένων για διάφορα θέματα της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε,  και για το τι θα γίνει έως το τέλος του έτους, αλλά και τι έχει προγραμματιστεί για το έτος 2022 .

 « Για όλα αυτά θα υπάρξει κατ’ ιδίαν πλήρης ενημέρωση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλα τα μέλη της Ένωσης μας ».

Αμέσως μετά όλοι μαζί και όλοι «εμβολιασμένοι» μια παρέα γευτήκαμε παραδοσιακά μεζεδάκια , καλό φαγητό παγωμένη μπύρα ,στο «Στέκι του Γιάννη» στην πλατεία του χωριού.  

To διοικητικό συμβούλιο της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε  , θέλει να ευχαριστήσει το Δ.Σ του Πνευματικού κέντρου του Αγίου Γεωργίου Πάνω Καλεσσών για την παραχώρηση της πανέμορφης αίθουσας τους για τις δραστηριότητες μας την 16η Ιουλίου 2021 .

Επίσης ευχαριστούμε πολύ, το Γιάννη Λυρώνη και το προσωπικό στο «Στέκι του Γιάννη» για την άψογη περιποίηση αλλά και το καταπληκτικό μενού που μας προσέφεραν.

                                                              Ο  Β’ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΙΜΠΑΚΗΣ                                                                            

Tags:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement