ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Β’ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε   ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΙΜΠΑΚΗΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Β’ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΙΜΠΑΚΗΣ

17 Ιουλίου, 2021 Off By admin

                               ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Β’ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε   

Επ’ ευκαιρία της πρώτης φοράς που πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε και Συνέλευσης ενημέρωσης των μελών μας στο νησί μας, της νέο ιδρυθείσας «Διεθνής Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης»  θέλω ως, Β’ Αντιπρόεδρος της ένωσης μας και υπεύθυνος Κρήτης να καλωσορίσω στο νησί μας τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες μας Γεώργιο Μοσκοβίτη Πρόεδρο, Κωνσταντίνο Σκαφίδα Α’ Αντιπρόεδρο , και Μαρία Πολάτου Γενική Γραμματέα και υπεύθυνη τύπου, για την ευκαιρία που μας δόθηκε, εκτός της Έδρας μας που είναι η Αττική ,να έχουμε πλήρης ενημέρωση  για το τι έχουμε επιτύχει σε μικρό χρονικό διάστημα σαν ένωση αλλά και τον προγραμματισμό του έτους 2022 που πραγματικά δίνει πολύ μεγάλη ώθηση στο πολιτισμικό κομμάτι των δραστηριοτήτων μας.

Είναι πολύ σημαντικό ότι για πρώτη φορά η συνάντηση μας έγινε εντός του νησιού μας  το Σάββατο 16 Ιουλίου 2021 παρουσία Ιδρυτικών & τακτικών μελών στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Αγίου Γεωργίου στα Πάνω Καλέσσα στο Ηράκλειο της Κρήτης, ιδιαίτερη πατρίδα του δραστήριου πρόεδρου μας.

Παρόντα ήταν τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, με τον Πρόεδρο Μοσκοβίτη Γεώργιο, τον Α’ Αντιπρόεδρο Σκαφίδα Κωνσταντίνο, τον Β’ Αντιπρόεδρο Μπιμπάκη Νικόλαο , την Γενική Γραμματέα Πολάτου Μαρία & τον Υπεύθυνο Δημ. Σχέσεων Δρόσο Παναγιώτη.

Επίσης το παρόν τους έδωσαν στην πρόσκληση του Δ.Σ ,τα Ιδρυτικά μέλη Δρόσος Βασίλειος, Βάζου Κατερίνα, Λεκάκης Γιάννης , Παρασύρης Γιάννης και τα τακτικά μέλη Ρίγγας Χρήστος , Λιοδάκης Αντώνης.

Ο πρόεδρος Μοσκοβίτης Γεώργιος αφού ενημέρωσε και  αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια για πολλά θέματα και συζήτηση με τα παρόντα μέλη επί των πεπραγμένων για διάφορα θέματα της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε,  και για το τι θα γίνει έως το τέλος του έτους, αλλά και τι έχει προγραμματιστεί για το έτος 2022 .

 « Για όλα αυτά θα υπάρξει κατ’ ιδίαν πλήρης ενημέρωση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλα τα μέλη της Ένωσης μας ».

Αμέσως μετά όλοι μαζί και όλοι «εμβολιασμένοι» μια παρέα γευτήκαμε παραδοσιακά μεζεδάκια , καλό φαγητό παγωμένη μπύρα ,στο «Στέκι του Γιάννη» στην πλατεία του χωριού.  

To διοικητικό συμβούλιο της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε  , θέλει να ευχαριστήσει το Δ.Σ του Πνευματικού κέντρου του Αγίου Γεωργίου Πάνω Καλεσσών για την παραχώρηση της πανέμορφης αίθουσας τους για τις δραστηριότητες μας την 16η Ιουλίου 2021 .

Επίσης ευχαριστούμε πολύ, το Γιάννη Λυρώνη και το προσωπικό στο «Στέκι του Γιάννη» για την άψογη περιποίηση αλλά και το καταπληκτικό μενού που μας προσέφεραν.

                                                              Ο  Β’ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΙΜΠΑΚΗΣ