Χαιρετισμός του Προέδρου της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε

Αγαπητοί φίλοι ,αγαπητοί συνάδελφοι, Ιδρυτικά μέλη της « Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» .

Αγαπητά τακτικά μέλη μας.

Σας καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου στην Ένωση μας ,που με πολύ μεράκι και αγάπη, όλοι οι συνάδελφοι μας, καταφέραμε, την Ιδέα  και το όραμα για μια πραγματική ένωση που να συμπεριλαμβάνει «Πραγματικούς Εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε » όλων των ειδικοτήτων έγινε πραγματικότητα.

Τόσο με το καταστατικό μας αλλά και με τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας, της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε ,που ψηφίστηκε παμψηφεί από όλα τα Ιδρυτικά μέλη και αποτελεί κομμάτι των νόμων λειτουργίας των δημοσιογραφικών ενώσεων  , δεν αφήνουμε κανένα παραθυράκι εγγραφής  σε οποιοδήποτε επιδιώξει να μπει στην Ένωση μας χωρίς να είναι εργαζόμενος σε «Μέσα Μαζικής Ενημερωσης Κρητικών Συμφερόντων» ανά την υφήλιο !!!

Δεν χαρίζουμε σε κανέναν καμιά ειδικότητα ,πόσο μάλλον να αποκτήσει επαγγελματική ταυτότητα της ΕΝΩΣΗΣ μας.

Όπως ήδη γνωρίζετε επισκεπτόμενοι το SITE μας, έχουμε αναρτήσει τα δικαιολογητικά για το τι χαρτιά χρειάζονται για την εγγραφή τους ως τακτικά μέλη, και αφορά οποιοδήποτε εργαζόμενο στα Μ.Μ.Ε θελήσει να εγγραφή στην ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε .

Θα μπορούν με ειδικό κωδικό που θα τους δώσουμε κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας από την «Φόρμα επικοινωνίας » να έχουν τα απαραίτητα έγγραφα εγγραφής τους.

Ήδη έχουμε αναρτήσει ενημερωτικό δελτίο.

Το διοικητικό συμβούλιο έχει μεριμνήσει να υπάρχει η Επιτροπή αξιολόγησης Εγγραφών η οποία θα συνεδριάζει δύο φορές το χρόνο για έγκριση η απόρριψη, για εγγραφή τακτικού μέλους στην Ένωση μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν όλο τον χρόνο αιτήματα εγγραφής τους , που τα έγγραφα τους θα αρχειοθετούνται από την αρμόδια επιτροπή εγγραφών  και η τελική απόφαση θα παίρνετε από την επιτροπή και από το Δ.Σ της ΔΙΕΚΔΗ & Μ.Μ.Ε με ομόφωνη απόφαση έγκρισης η απόρριψης της αίτησης.

Αγαπητοί φίλοι , αγαπητοί συνάδελφοι.

Πρόσβαση για ανάγνωση και τύπωση του καταστατικού μας θα έχουν μόνο τα Ιδρυτικά μέλη καθώς επίσης και τα τακτικά με ειδικό κωδικό, και κανένας άλλος.

Ότι απαραίτητα έγγραφα για ενημέρωση των επισκεπτών μας θα είναι  free και θα έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν και να ενημερωθούν σωστά  και μάλιστα αν είναι Μ.Μ.Ε, και επιθυμούν την εγγραφή τους.

Τελειώνοντας αυτόν τον μικρό χαιρετισμό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα Ιδρυτικά μέλη που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την ιδέα, το όραμα, και μαζί καταφέραμε αυτή η δημοσιογραφική Ένωση  να έχει ήδη ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας και να έχει , «Παγκόσμια Αναγνώριση» σε πολύ μικρό διάστημα  !!!!!

                             Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

                                                1 Ιουλίου 2021

                                             Γράφει ο Γιώργος Δ.Μοσκοβίτης

                                              «Πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε».

Categories:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement