Γράφει ο Δημήτρης Κανναβός

Ιδρυτικό μέλος στην ΕΝΩΣΗ  International Association of Cretan journalists

Μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής στην ΕΝΩΣΗ  Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια των ΜΜΕ

ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…… ;;;;;;;

Στην παραπάνω και καίρια ερώτηση μας, υπάρχουν αλήθεια πολιτικοί που να μπορούν για μια ακόμη  φόρα να είναι ειλικρινείς και να μας δώσουν απαντήσεις ;;;;;;

Mήπως τελικά την πατρίδα μας την κυβερνούν παρακρατικοί μηχανισμοί και απλά οι πολιτικοί μας είναι μόνο για το «Εν Αθήναις» ;;;;;; Η Ετυμολογία χρειάζεται ανάπτυξη με τεκμηρίωση σχεδόν σε κάθε μας βήμα. Μπορείτε να βοηθήσετε;  Κάτι σαν το silver alert ένα πράγμα. Από την πολύ εκκένωση καταλήξαμε στην απόλυτη καταστροφή κ. Πρωθυπουργέ.

H χώρα μας φλέγεται από την μια άκρη  στην άλλη και το μεγαλύτερο βάρος έχουν επωμισθεί οι εθελοντές πυροσβέστες και με το μόνιμο προσωπικό του Π.Σ. που  καταβάλουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες να νικήσουν χωρίς επίγεια και ιπτάμενα μέσα τις φλόγες που κατακαίνε  ότι βρουν στο πέρασμα τους και κατακρεουργούν τα μελλοντικά μας σχέδια.

Από την άλλη παρουσία δημοσιογράφων και αστυνομικών δυνάμεων είχαν τον κεντρικό ρόλο του θιασώτη, ενώ προπηλακιζόταν το ανθρώπινο δυναμικό της Π.Υ. και των εθελοντών από παρακρατικούς τύπους διαφόρων φυλών, μιας και τα ελληνικά τους πρόδιδαν τους αλλοδαπούς χαρακτήρες τους. Ο ρόλος των παρακρατικών σε διατεταγμένη υπηρεσία. !!!!!! Άριστα στην κυβέρνηση σας.

Ας μας απαντήσουν οι ηγεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και του Αρχηγείου της ΕΛ-ΑΣ με ποιανού αρμόδιου φορέα δόθηκε εντολή στις  αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ στο σημείο των προπηλακισμών και γιατί δεν προστάτεψαν το ανθρώπινο προσωπικό της Π.Υ. και των εθελοντών από τις ύβρεις και τις δολιοφθορές των κρατικών αυτοκινήτων της Π.Υ.  που αφορούν περιουσιακά στοιχεία του ταλαιπωρημένου ελληνικού λαού ;;;;

Kάλυπταν ‘’ΝΑΙ’’ ή ‘’ΟΧΙ’’ όλο αυτό το παρακρατικό σχέδιο ;;;;

Μέχρι πότε θα καλύπτονται τέτοια γεγονότα γιατί αν δεν ήταν παρόντα τα Μ.Μ.Ε θα υπήρχε πλήρης συσκότιση των γεγονότων αυτών.

Είμαστε σε ‘’ΠΟΛΕΜΟ’’ κύριε πρωθυπουργέ και εσείς απλά σαν θεατής ενός θεάτρου ΣΚΙΩΝ,  αντί να κηρύξετε την χώρα σε «Έκτακτη Ανάγκη» από την 1η ημέρα  καταβάλατε τεράστιες προσπάθειες να μην θιγεί το πλασματικό πρόσωπο του Ψευτοτουρισμού !!!! Και εγένετο ΦΩΣ !!!! Κόκκινος ο Ουρανός γεμάτος στάχτη  …Είχες την αίσθηση ότι χιονίζει από τις στάχτες και τα αιωρούμενα σωματίδια ! Έτσι λοιπόν και αφού πέρασαν 2-3 μέρες είπατε να την κηρύξετε σε μια έκτακτη ανάγκη έτσι για το θεαθήναι….

Προσπαθείτε με ταχυδακτυλουργικές μεθόδους δήθεν να επουλώσετε τις πληγές των θυμάτων και τις καταστροφές που μέχρι στιγμής έχουν οι περιουσίες τους με τα ψιλά από το φιλοδώρημα των τραπεζών κοροϊδεύοντας τους κατάμουτρα !!

Εκκενώσατε χωριά και περιοχές με το έτσι θέλω αφήνοντας στην ουσία ελεύθερη την λάβα να κατασπαράζει  ότι έβρισκε στο πέρασμα της, μόνο και μόνο γιατί σαν κράτος ανοργάνωτο, χωρίς δείγμα σεβασμού και συντονισμού προς τους Έλληνες Πολίτες ως οφείλατε ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ! ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΕΥΣΑΤΕ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΞΕ! Δεν είναι η ώρα του απολογισμού γιατί δεν θα έχετε τίποτα να πείτε. Δεν προσπαθήσατε γιατί  δεν είχατε ΤΙΠΟΤΑ από τα προβλεπόμενα για να είμαστε όλοι εμείς  ΝΙΚΗΤΕΣ  στην μάχη έτσι ώστε να σωθούν οι περιουσίες μας !!!!!!

Όλα αυτά κύριε Μητσοτάκη ήταν μια  κακοσυστημένη παράσταση με άχρηστους και ατάλαντους ηθοποιούς σε ρόλο βρώμικο…… και επαίσχυντο !!!!!  

Η Ελλάδα καίγετε από την μια άκρη στην άλλη και σε διάφορα γραφεία ρέουν Σαμπάνιες, για συμβόλαια μαμούθ, και απλά τα κροκοδείλια δάκρυα σας δεν πείθουν κανέναν, για τον πόνο και την αγωνία της σωτηρίας της πατρίδας μας…!!!!

Οι φίλοι σας οι Γερμανοί στέλνουν οδικώς την δήθεν βοήθεια τους και περιμένουν φτάνοντας εδώ να δουν την ΕΛΛΑΔΑ πεθαμένη , κομμένη και διαλυμένη ενώ εσείς  σαν καλός Γερμανός που έχετε κατάλληλα γαλουχηθεί  ως πολιτικός ανακοινώνετε μέσα από  διάγγελμα την μεγάλη προσφορά  της φίλης χώρας και της Ευρώπης μέσω της υποστήριξης του μηχανισμού RESCEu που συνδράμει την κατάσβεση. Για τη διατήρηση και την ασφάλεια της  περιουσίας της ανθρώπινης ζωής και της φύσης…. Της φύσης εκείνης που μέσα της αναπτύσσονται τα ζώα μας, εκείνα  των ελλήνων πολιτών !! Τους καταστρέψατε κ. Πρωθυπουργέ όπως και τα όνειρα μας για το αύριο. Κατά τα άλλα είχατε ένα πολύ ενισχυμένο σύστημα διεθνούς είπατε αναγνώρισης για την αντιπυρική περίοδο. Γελάνε και οι πέτρες που ακόμα και αυτές στις ψηλές κορυφές σιγοκαίγονται.  Έτσι ανακοίνωσαν ο Υπουργός και Υφυπουργός  Προστασίας του Πολίτη. Το παιχνίδι όμως ολοκληρώθηκε με μια επιτυχία που απέτυχε παταγωδώς. Με την καταστροφή της οικονομίας και των συνεπειών που συνεπάγεται.

Το σημερινό ΑΙΣΧΟΣ συνεχίζετε ακόμα και τώρα που γράφονται αυτές οι λίγες λέξεις αγανάκτησης με περίσσεια θεατρινισμού και άπλα αναρωτιέμαι ΟΧΙ μόνο ΕΓΩ αλλά στο σύνολο του ο Ελληνικός λαός τι άλλο μας περιμένει με το ξημέρωμα και την ανατολή του σταχτί αυτού  Ήλιου !!!!!

ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!

9-8-2021

Tags:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
    hellas radio
    Evripos 90 FM
     « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

    « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

    Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

    Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

    Attica Group
    Blue Star Ferries
    HELLENIC SEAWAYS
    ANEK LINES
    MINOAN LINES
    GOLDEN STAR FERRIES
    AEGEAN
    OLYMPIC AIR
    SKY EXPRESS
    GELASAKIS GROUP
    LET”S TOUR
    LETS FERRY
    LETS DRIVE
    CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
    Lyro dental clinic
    Advertisement