ΗΡΑΚΛΕΙΟ 18 AYΓΟΥΣΤΟΥ 2021                                                              
                                     Εξερχόμενο έγγραφο γραφείο τύπου «Γ.Τ» 11/18-8-2021
                                               ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
               Η ΔΙ.ΕΚ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
 O Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Ηρακλείου Ταξίαρχος Νικόλαος Σπυριδάκης , μαζί με τους συνεργάτες του , Αστυνομικούς Διευθυντές κυρίους Νικόλαο Χρυσάκη, &  Ξενικάκη Μανώλη , υποδέχτηκε την  αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα  Ιδρυτικά μέλη της , στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου  και στις εγκαταστάσεις της ΕΛ-ΑΣ.

Η Αστυνόμος Α΄ κα .Μακράκη Μαρία , καλωσόρισε την αντιπροσωπεία του Δ.Σ με τον Πρόεδρο της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε , κο. Γεώργιο Μοσκοβίτη, ,τον Β’ Αντιπρόεδρο κο. Νικόλαο Μπιμπάκη ,την Γενική Γραμματέα & Yπεύθυνη τύπου κα. Μαρία Πολάτου , τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κο. Παναγιώτη Δρόσο ,καθώς επίσης τα ιδρυτικά μέλη , με τον πρόεδρο της εξελεγκτικής επιτροπής κο. Γιάννη Παρασύρη, , την κα. Κατερίνα Βάζου μέλος του πειθαρχικού και του γραφείου τύπου και τα Ιδρυτικά -Τακτικά μέλη κυρίους Γιάννη Λεκάκη και Βασίλη δρόσο.

Μέσα σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, έγινε πλήρης ενημέρωση στον Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού Ηρακλείου Ταξίαρχο κο. Νικόλαο Σπυριδάκη , και στους συνεργάτες του, Αστυνομικούς διευθυντές κυρίους Νικόλαο Χρυσάκη, &  Ξενικάκη Μανώλη , και στην Αστυνόμο Α΄ κα .Μακράκη Μαρία για την νεοϊδρυθείσα « Διεθνή Ένωση Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» .

Ο πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε παρέδωσε στον Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού Ηρακλείου Ταξίαρχο κο. Νικόλαο Σπυριδάκη, όλα τα έγραφα του Υπουργείου εξωτερικών για την επικύρωση της απόφασης του Ειρηνοδικείου & του Πρωτοδικείου Αθηνών της αναγνώρισης του καταστατικού ,και την ίδρυση της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ&Μ.Μ.Ε από το διεθνές δικαστήριο της Χάγης.

Έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρων κατά την ενημέρωση τους από τον πρόεδρο της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε κο.Μοσκοβίτη Γεώργιο για τις δραστηριότητες της Ένωσης και φυσικά για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις τόσο στην Αττική αλλά και στην Κρήτη το Σεπτέμβριο του 2022.

Κατά την συζήτηση αναπτύχτηκαν πάρα πολλά σοβαρά θέματα που απασχολούν την ΕΛ-ΑΣ, και λόγο του Covid και της ανυπακοής των πολιτών που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τους κινδύνους που κρύβει αυτή η πανδημία !!

Η συνάντηση μας έγινε στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη μας, που ήταν στην σημερινή μας συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο με τους, Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού Ηρακλείου Ταξίαρχο κο. Νικόλαο Σπυριδάκη, και στους συνεργάτες του, Αστυνομικούς διευθυντές κυρίους Νικόλαο Χρυσάκη, &  Ξενικάκη Μανώλη , και στην Αστυνόμο Α΄ κα .Μακράκη Μαρία,  θέλουν να τους  ευχαριστήσουν για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσαν για αυτήν την συνάντηση μας και την ενημέρωση που είχαμε από την Ηγεσία της ΕΛ-ΑΣ στο Νομό Ηρακλείου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Όλα τα μέλη της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε που παρευρέθησαν στην συνάντηση αυτή στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, είναι εμβολιασμένα κατά του Covid-19………

                 Το φωτογραφικό υλικό είναι του Βασιλείου & Παναγιώτη Δρόσου.

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement