Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένεια του Πρώην Αρχηγού της ΕΛ-ΛΑΣ και νυν Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Δημόσιας Τάξης  Μιχάλη Καραμαλάκη και της συζύγου του ,Ελένης Μπαντουβά αφού την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 ο μοναχογιός τους Υπαστυνόμος Α’  Γιώργος Καραμαλάκης ενώπιον Θεού και ανθρώπων τέλεσε τους γάμους του και έδωσε αιώνια πίστη και αγάπης με την Ιωάννα Φλαμιάτου .

Κουμπάροι τους ο επιχειρηματίας Αντώνης Καράτζης και η σύζυγος του Ιουλία .

Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου που τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος ,συνεπικουρούμενος με αρκετούς Ιερείς της Κρήτης ακολούθησε το μυστήριο της Βάπτισης με νονό του νεοφώτιστου τον φίλο του ζευγαριού Γεώργιο Βλαχάκη.

Και το όνομα αυτού…. ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου Καραμαλάκη.

Δάκρυα χαράς και συγκίνησης στα μάτια του ευτυχισμένου Παππού και της Γιαγιάς Ελένης του νεοφώτιστου Μιχαήλ…

Το ζευγάρι έφτασε στον προαύλιο χώρο με άσπρο αυτοκίνητο ξεσκέπαστο παλιάς κοπής μοντέλο Sevrolet, και έλαμπε από ευτυχία και χαρά έχοντας δίπλα τους τον μονάκριβο γιό τους.

Ακολουθούσε το αυτοκίνητο με την οικογένεια του γαμπρού και την μητέρα της νύφης.

Λίγο πριν της είσοδο τους στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Υπαπαντής του Κύριου οι καλλιτέχνες Βασίλης Σκουλάς και Νίκος Ζωϊδάκης υποδέχτηκαν και συνόδευαν το ζευγάρι με τον μονάκριβο γιό τους με κρητική μουσική και μαντινάδες του γάμου.

Συγγενείς , φίλοι συνάδελφοι από το αστυνομικό και Λιμενικό σώμα, ο Αρχιεπίσκοπος ,Ιερείς , Βουλευτές  κ.α ευχήθηκαν στο νεαρό ζευγάρι και στον νεοφώτιστο Υγεία , αγάπη ευτυχία .

Το παρόν τους έδωσαν πάνω από 3.000 καλεσμένοι οι οποίοι στην συνέχεια κατέκλισαν και τις τρείς αίθουσες του κέντρο «Αναδρομές» όπου πραγματικά έγινε το αδιαχώρητο εκφράζοντας την αγάπη τους στις οικογένειες των Παιδιών που ενώθηκαν με το δεσμό του γάμου και στον Νεοφώτιστο Μιχαήλ….

Την καλλιτεχνική παρουσίαση είχαν οι Βασίλης Σκουλάς & Νίκος Ζωϊδάκης με τους Συνεργάτες τους με το χορευτικό τους συγκρότημα.

Όλα ήταν τέλεια…..

Εκ, μέρους του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε και των μελών της , παρευρέθηκαν στις χαρές της οικογένειας ο Υπογράφων το άρθρο και προσωπικός οικογενειακός φίλος της Οικογενείας Καραμαλάκη πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε Γιώργος Μοσκοβίτης με την σύζυγο του & Γ.Γ Μαρία Πολάτου,  ο Νίκος Μπιμπάκης Β΄ Αντιπρόεδρος ,το μέλος του Δ.Σ Παναγιώτης Δρόσος και το μέλος Γιώργος Αλατσάκης.

Ευχές αγάπης εκ, μέρους της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε στο Νιόπαντρο ζευγάρι Γιώργο & Ιωάννα και στον νεοφώτιστο Μιχαήλ , για παντοτινή Υγεία, Χαμόγελα, και Ευτυχία, και στους αγαπημένους μας Μιχάλη Καραμαλάκη, Ελένη Μπαντουβά, & στην Βασιλική Καραμαλάκη και στα δικά της , και πάντα χαρές στην οικογένεια τους, καθώς επίσης και στην μητέρα της Ιωάννας κα. Κωνσταντίνα Φλαμιάτου πάντα να χαμογελά από ευτυχία.

Στους κουμπάρους τους κο. Αντώνη Καράτζη & κα. Ιουλία Καράτζη, και στον νονό του μικρού Μιχαήλ κο. Γιώργο Βλαχάκη να είναι πάντα άξιοι.

                                      Φωτορεπορτάζ 

                                Γεώργιος Δ. Μοσκοβίτης

Categories:

Tags:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement