Η Ελληνική Εταιρεία Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης διοργανώνει, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, επιστημονικό συνέδριο με τίτλο «Thera(g)nostics | Recent Advances in Nuclear Medicine». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2022 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Σχετικοί Σύνδεσμοι https://scep.gr/events/event/ranm22/ https://nuclear-medicine.gr/

Η Πυρηνική Ιατρική αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ιατρικής ακριβείας και εξατομικευμένης θεραπείας καθώς με την τεχνολογική ανάπτυξη των απεικονιστικών συστημάτων αλλά και την εμφάνιση νέων ραδιοφαρμάκων προσφέρει στην στοχευμένη θεραπεία των ογκολογικών ασθενών. Το εν λόγω συνέδριο διοργανώνεται με αφορμή την εγκατάσταση ενός υπερσύγχρονου ψηφιακού απεικονιστικού συστήματος Ποζιτρονικού τομογράφου με ενσωματωμένο υπολογιστικό τομογράφο (PET/CT) στο τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Ένα ιατρικό σύστημα ζωτικής σημασίας για τους ογκολογικούς και όχι μόνο ασθενείς της Κρήτης. Η εγκατάσταση του PET/CT η οποία αποτελούσε όραμα πολλών ετών, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάδειξη του ΠΑΓΝΗ και της σχολής μας ως μια ισχυρή δύναμη στο χώρο της Υγείας και της ιατροτεχνολογικής έρευνας. Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις της Πυρηνικής Ιατρικής και τη σπουδαιότητα στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας προς όφελος των ασθενών. Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει όλο το φάσμα των theranostics (θεραπεύειν δια της γνώσης) της Πυρηνικής Ιατρικής, με ιδιαίτερη έμφαση στις νέες απεικονιστικές και θεραπευτικές εφαρμογές οι οποίες κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους στην καθημερινή κλινική πράξη. Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι έμπειροι ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό οι οποίοι θα κατορθώσουν να δημιουργήσουν ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο ανταλλάσσοντας απόψεις, γνώσεις και εμπειρίες.

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας.

Πρόεδρος του Συνεδρίου, Σοφία Κουκουράκη Καθηγήτρια Πυρηνικής Ιατρικής, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Διευθύντρια Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής ΠαΓΝΗ Ηράκλειο Κρήτης

Γραφείο Οργάνωσης:

Μυρτώ Γαρεφαλάκη Event Planner & Coordinator SCEP Ασκληπιού 120, 11471 | Αθήνα-Ελλάδα T: 210 7240039 | F: 210 7240139 Κ: +30 6975981627 E: mirto.garefalaki@scep.gr | W: www.scep.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Tags:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement