Ξεκίνησαν από το Λονδίνο….τα έδωσαν όλα και έχουν να δώσουν και να μοιραστούν μαζί μας πολλά ακόμα !!!

Πλησιάζει η πιο συγκινητική στιγμή του τερματισμού τους στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης…. αφού θα συμπληρώσουν περίπου 3.000 χιλιόμετρα από το Βρετανικό Μουσείο μέχρι το σημείο του τερματισμού.

Οι πέντε ποδηλάτες οι οποίοι ξεκίνησαν στις 14 Αυγούστου από το Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου, έφτασαν στην Ελλάδα και έγιναν ακόμα περισσότεροι!

Το λιγότερο που μπορούμε να τους προσφέρουμε ως ένδειξη ευγνωμοσύνης είναι να τους τιμήσουμε για αυτή τους την πρωτοβουλία και δύσκολο εγχείρημα που πραγματοποίησαν.

Τους υποδεχόμαστε αύριο αρχικά στις 17.00 στο ΟΑΚΑ, OLYMPIC ATHLETIC CENTER of Athens “Spiros Louis”, και συνοδευόμενοι από τα στελέχη μας και τους συνεργάτες μας #V_STROM_RIDERS_HELLAS, ΝΤΟΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΔΕΣΚΟ ΙΕΡΟΘΕΟ, ΚΑΜΑΚΑΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ, ΛΥΚΟΥΡΗ ΘΕΌΔΩΡΟ, ΜΑΤΣΙΜΑΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, και πολλούς ακόμα με Επικεφαλής τον Kontakos Spyros και τα στελέχη του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ”ΠΡΟΣΦΕΡΩ”με Πρόεδρο τον Παρασκευάς Γαρυφάλλου θα ποδηλατούν μέχρι το σημείο του τερματισμού στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

“Η δράση πραγματοποιείται και διοργανώνεται ως ένα κίνημα αλληλλεγγύης για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ακρόπολη.

Χορηγός Επικοινωνίας από το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ορίστηκε το Hellenic Media Group με Επικεφαλής τον Δημοσιογράφο Dimitris Kannavos Στέλεχος Δ.Ε. του φορέα μας.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών που ανήκει στο Γενικό Μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας.

Επιλέχθηκε το ποδήλατο ως μέσο διεξαγωγής της διαδρομής γιατί το αγαπάμε αλλά και λόγω της φύσης του ως μέσο άσκησης, διασκέδασης αλλά και μετακίνησης χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

Το εν λόγω εγχείρημα είναι αφιερωμένο σε 3 καλούς φίλους και συμποδηλάτες μας, που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας, τον @Κώστα Κεσίνη , τον Θεοφάνη Μπάρλα και τον Στέλιο Γουλιέλμο, μα είναι πάντα στην σκέψη μας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

1. Vasiliki Voutzali : Transcontinental race 2014 (4000 χλμ) Λονδίνο – Κωνσταντινουπολη , Indian Pacific race Perth-Sydney (5500 χλμ )

2. Steffen Streich: Γερμανός στην καταγωγή, μένει στην Μυτιλήνη και αγωνίζεται σε αγώνες ultra endurance με την ελληνική σημαία, κάποια από τα επιτεύγματα του: TCR (Λονδίνο -Κωνσταντινούπολη 3500 km) , IPWR (Perth -Sydney Αυστραλίας 5780 km) , Transam(6900 km) TransAfrica (1860 km) North Cape -Tarifa (7800 km)

2. Giannis Efthymiou (Γιάννης Ευθυμίου) – 2 συμμετοχές στον Γύρο Κεντρικής Ελλάδας 2017 και 2021 (1400 χλμ ) , 2 συμμετοχές Παρίσι Βρέστη Παρίσι 2015 και 2019 (1200 χλμ )

3. Vasilis Kordas (Bασίλης Κόρδας) – πολλές διακρίσεις σε ποδηλατικούς αγώνες αντοχής εντός Ελλάδας αλλά και σε εξωτερικό

4. Σταυρος Σουμας (Σταύρος Σούμας) – πολλές συμμετοχές σε διοργανώσεις εντός Ελλάδας από 200 έως 600 χλμ”…..

5. Χρήστος Κορομηλάς Στην διαδρομή στο Ελληνικό έδαφος βρίσκεται μαζί ο αθλητής ΑΜΕΑ Χρήστος Κορομηλάς άτομο με αναπηρία όρασης ,Πρόεδρος Ιωνάς ΑμεΑ οακα , μέλος Δ.Σ. του Φάρου των Τυφλών της Ελλάδας, των Σκύλων Οδηγών Τυφλών Ελλάδας και της ΕΑΟΜ ΑμεΑ ως εκπρόσωπος των αθλητών.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΟΑΚΑ OLYMPIC ATHLETIC CENTER of Athens “Spiros Louis”

Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνος Χατζηπαντελής φίλο ποδηλάτη και την Xenia Georgiadou , τον Κωνσταντίνος Χαλιορής τον Yiannis Fostiropoulos και τον Thanos Georgiou για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον τους για αυτήν την εκδήλωση.

Ονειρέψου, αγάπα, δημιούργησε, πάλεψε, επιβίωσε, νίκησε…

#φάροστυφλών

#greekguidedogs

#exelixizois

#shediahome

#saltyhousesmykonos

#el_jiron

#saucony

#myofit

#maurtengreece

#istorm_apr

Τα δύσκολα, είναι για τους δυνατούς!!!

#paraswimming

#paracycling

#parathletics

#paratriathlon

#goalball

#disability #blind

Η φιλοξενία όλων συγκινητική. Ευχαριστούμε όσους μερίμνησαν για να ζήσουμε το όνειρο μας ❤

Αλέξανδρος Ματθαίου Αγγειοχειρουργός

H&B

Woodcam

Soumas Mpataries

Grill Spot

Nikolaidis Driving School – Γιώργος Νικολαΐδης

ANEK LINES Οfficial

Kovanis Custom Sportswear

Superfast Ferries

Toys Stores

Zs Zitrosocks

Coloriposto

DalavikasBikes

Alfa Cyclingteam

#ΠΑΣ_ΠΗΝΕΙΟΣ

1Xenia Georgiadou

Categories:

Tags:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement