Miss International | Μια Κρητικιά με Σφακιανή φορεσιά στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη. 

Η Ζωή Ασουμανάκη στις 15 ομορφότερες φιναλίστ του κόσμου ανάμεσα σε 72 χώρες και πρώτη στην ευρωπαϊκή ήπειρο!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ζωή Ασουμανάκη ξεκίνησε από το θεσμό των Κρητικών Καλλιστείων με τον τίτλο Μις Κρήτη 2021.

Τα Παγκρήτια Καλλιστεία με συνέπεια αναδεικνύουν κάθε χρόνο την κρητική γυναικεία ομορφιά συμβάλλοντας στην προβολή του νησιού μας σε όλο τον κόσμο.

Η Μις Ελλάς 2022 Ζωή Ασουμανάκη εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Τόκυο της Ιαπωνίας στις 26-10-2023 , κατακτώντας μία θέση στην κορυφαία 15αδα αλλά και την 1η θέση στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Η μελαχρινή καλλονή με καταγωγή από την Κρήτη εντυπωσίασε με την εμφάνιση και την προσωπικότητά της τους διοργανωτές και τους κριτές, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της στη πρωτεύουσα της μακρινής Ιαπωνίας, αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές των διαγωνισμών ομορφιάς, υμνώντας τη μεσογειακή ομορφιά της.

Ο διαγωνισμός Miss International στοχεύει κυρίως στην προώθηση της διαφορετικότητας των πολιτισμών, ενθαρρύνοντας τις υποψήφιες να προβάλλουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κουλτούρας που εκπροσωπούν.

Ο διαγωνισμός επιδείχνοντας σεβασμό στις θρησκευτικές και πολιτιστικές πεποιθήσεις των λαών που συμμετέχουν, αποφάσισε για 2η χρονιά να παραλείψει την παρουσίαση των υποψηφίων με μαγιό ζωντανά επί σκηνής και αντί αυτού να συμπεριλάβει βίντεο της εμφάνισης τους με μπικίνι ή μπουργκίνι παρουσία μόνο της κριτικής επιτροπής, χωρίς κοινό.

Μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού ανακηρύχθηκε η Miss Venezuela Andrea Rubio, 1η Αν/κή Miss Colombia Sofia Osio Luna, 2η Αν/κή Miss Peru Camila Diaz Daneri και 3η Αν/κή η Miss Philippines Nicole Borromeo.

Ο διαγωνισμός Miss International στοχεύει κυρίως στην προώθηση της διαφορετικότητας των πολιτισμών, ενθαρρύνοντας τις υποψήφιες να προβάλλουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κουλτούρας που εκπροσωπούν.

Η Ζωή με τη παραδοσιακή Κρητική στολή ζωντάνεψε για λίγα λεπτά στην σκηνή του διαγωνισμού την ιστορία της Κρήτης και των περήφανων γυναικών της, φορώντας τη Σφακιανή φορεσιά. Στο γιλέκο και τη φούστα, η οποία κεντήθηκε στο χέρι από τη σχεδιάστρια του Κρητικού Αργαστηρίου, Βαμβουκά Εύα, είναι αποτυπωμένη η έμπνευση των Κρητών από τη φύση και την ιστορία της περήφανης νήσου κατά τα βάθη των αιώνων.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement