Πολλά ευχαριστώ από καρδιάς στην BLUE STAR & ANEK LINES για την οργάνωση του ταξιδίου μου στην Κρήτη, και την Επιστροφή μου στην Αθήνα  με ασφάλεια !

Ένα ταξίδι ονείρου , για την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κρήτη ξεκίνησε στις 12 Ιουνίου 2021 με την άριστη διοργάνωση του, από φίλους, τον Αντώνη Γελασάκη την Σταυρούλα Δρακοπούλου «Let’s tour», την  Blue star και τον Διονύση Θεοδωράτο, και με το πλοίο Blue Horizon  ξεκίνησε το ταξίδι μου από τον Πειραιά για Ηράκλειο με πολλά σχέδια δημιουργικότητας και επαφών με σημαίνοντα πρόσωπα στην Κρήτη…… καθώς επίσης με συγγενείς και φίλους ,στον τόπο μου στα Πάνω Καλέσσα στο Ηράκλειο.

Μέσα σε όλα αυτά ,υπήρξε και έντονη συναισθηματική φόρτιση λόγο της συμπλήρωσης τριών χρόνων από τότε που έχασα το μονάκριβο γιό μου Δημήτρη.

Όλα όμως ανατρέπονται και αν καμιά φόρα λέει ο σοφός λαός μας όταν κάνεις σχέδια, …..τα βλέπει ο Θεός και γελά !!!!

Κάπως έτσι ακριβώς έγινε και με εμένα, και μπήκα σε βαθιά περιπέτεια υγείας, όταν στις 2 Σεπτεμβρίου ενώ προσπαθούσα να κάνω τον μάστορα, ένας ίλιγγος με έκανε να πέσω από μικρό σχετικό ύψος και να υποστώ μεγάλη ζημιά στην πτέρνα του δεξιού ποδιού μου , με συνέπεια άμεσα να μεταφερθώ στην περιοχή μου το Γάζι, στο Ιατρείο του Ορθοπεδικού χειρούργου Μπακαρού Δημήτρη, ο οποίος πραγματικά πάσχισε να προλάβει τα χειρότερα λόγο της ζημιάς που ήδη είχε γίνει !!!

Ένας μήνας στο νάρθηκα και φυσικά γλυτώσαμε πολλά με την φροντίδα του, αλλά η επιστροφή μας στην Αθήνα και εμένα και της γυναίκας μου να αναβληθεί 2 φόρες, και ο προβληματισμός μας να είναι έντονος.

Ο γύψος ανάμνηση ,παρ’ όλα αυτά βέβαια, δεν μου επιτρέπει ο πόνος  ακόμα να πατώ με σιγουριά όλο το πέλμα σταθερά στο έδαφος , με συνέπεια η μετακίνηση μου να γίνετε με το παραδοσιακό «Π» και με ειδικό παπούτσι «Πέδιλο».

Η καθημερινότητα, η οικογενειακές υποχρεώσεις , αλλά και της « Διεθνούς Ενώσεως Κρητών Δημοσιογράφων & Μ.Μ.Ε » δεν μου επέτρεπαν άλλο την παραμονή μου στην Κρήτη.

Η λύση δόθηκε άμεσα μετά από συνεννόηση με τον Αντώνη Γελασάκη, την Σταυρούλα Δρακοπούλου, την Διοίκηση της BLUE STAR και της ΑΝΕΚ LINES ,αλλά και με τον  διευθυντή του κεντρικού πρακτορείου  BLUE STAR και της ΑΝΕΚ LINES  κο. Δημήτρη Γιαλεσάκη που τα είχε οργανώσει όλα, την ημέρα του Αγίου Δημητρίου κατάφερα , σιγά και προσεκτικά, να επιβιβαστώ με το αυτοκίνητο μας στο F/B KRITI 1 της ΑΝΕΚ LINES από Ηράκλειο για Πειραιά.

Με υποδέχτηκε ο κος, Ηλίας Βελεγράκης «Λοστρόμος» στο F/B KRITI 1 και με ανθρωπιά στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζα είχε φροντίσει για την παραλαβή μου από το γκαράζ του πλοίου από τους ανθρώπους της υποδοχής του ξενοδοχειακού τομέα του πλοίου , και με αμαξίδιο με μετέφεραν στην καμπίνα μου , και αυτό έπραξαν και όταν το πλοίο έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά.

Με ευγένεια και ευχές για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας μου, αντιμετώπισαν , το πλήρωμα του F/B KRITI 1 την ταλαιπωρία που χωρίς να το θέλω τους υπέβαλα. 

Για όλους αυτούς τους ακούραστους ανθρώπους, είτε στην στεριά είτε στην Θάλασσα, μέσα από την καρδιά μου πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.     

Γεώργιος Μοσκοβίτης

« Δημοσιογράφος»

Πρόεδρος ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε

Categories:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement