Η ΑΝΕΚ LINES φιλοξένησε με εξαιρετική επιτυχία στο «ΚΡΗΤΗ Ι», την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, την τελετή βράβευσης των μαθητών, του Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης, που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς Ρομποτικής, τη διετία 2020-2021. 

Στη βράβευση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της εκκλησίας, θεσμικών και τοπικών φορέων καθώς και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σε πανηγυρικό κλίμα την τελετή.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο κάπτεν Κώστας Κουτσάκης, πλοίαρχος του “ΚΡΗΤΗ Ι”, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας από την πλευρά της ΑΝΕΚ Lines τη διαρκή διάθεση της εταιρείας να συμβάλει σε κάθε καινοτόμα πρωτοβουλία που πάει μπροστά τη νέα γενιά, διαμορφώνοντας το μέλλον του τόπου μας. 

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά την βράβευση των μικρών ερευνητών, συνεχάρη τα παιδιά που, στις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, πέτυχαν διακρίσεις στον ενδιαφέροντα τομέα της ρομποτικής. “Έναν τομέα που συνδυάζει το θέαμα με την κατασκευή, την έρευνα και την καινοτομία, μέσα από τη συνεργασία και την ομαδική προσπάθεια» κατέληξε ο κ. Αυγενάκης. 

Η διευθύντρια του Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστημών Κρήτης Χαρά Καμνάκη, υπογράμμισε την εξαιρετική προσπάθεια των μαθητών αναφέροντας ότι «Την σχολική χρονιά 2020 – 2021 παρά τις αντίξοες συνθήκες, την τηλεκπαίδευση και τα περιοριστικά μέτρα, τα παιδιά  βρίσκοντας διέξοδο στην  ρομποτική συμμετείχαν με μεγάλη χαρά στον 1ο Online διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL που διοργανώθηκε από την Eduact. Και φυσικά μετά τις πρωτιές στον τελικό, ήρθαν και οι διακρίσεις στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με συμμετοχή 200 και πλέον ομάδων από όλο τον κόσμο». 

Παράλληλα, η κα Καμνάκη, στο πλαίσιο πολυετών συνεργασιών του Κέντρου Ρομποτικής με την ΑΝΕΚ ανακοίνωσε με χαρά ότι η κορυφαία αγωνιστικής τους ομάδα, η ROBONERDS, τιμής ένεκεν, θα ονομάζεται πλέον ANEK LINES – ROBONERDS!

Στο τέλος της εκδήλωσης, τα παιδιά έλαβαν όμορφα χρηστικά δώρα από την ΑΝΕΚ LINES, ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της εταιρείας μέσα από ένα πλούσιο κέρασμα – τηρώντας πάντα με υπευθυνότητα όλα τα αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας του COVID-19.

Η ΑΝΕΚ Lines με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά και με αστείρευτη διάθεση προσφοράς για την Κρήτη και τους ανθρώπους της, στηρίζει από την αρχή της ίδρυσής της κάθε πρωτοποριακή πρωτοβουλία, παραμένοντας σταθερά στο πλευρό των μαθητών και συνοδοιπόρος τους στο αέναο ταξίδι της γνώσης!

Categories:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement