ΓΡΑΦΕΙ Ο Νικος Γιανναρης

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου ο αγαπητός συγγραφέας του «Σασμού» Σπύρος Πετρουλάκης βρέθηκε στην Λαμία για να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο «κατά Ιωάννη».
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το γνωστό βιβλιοπωλείο της Λαμίας του κου Μπέτση, ο Σύλλογος Κρητικών Φθιώτιδας και ο εκδοτικός οίκος του συγγραφέα «Μίνωας».


Η βραδιά είχε έντονο άρωμα Κρήτης, τσικουδιές και παραδοσιακή κρητική μουσική. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος του Star Κεντρικής Ελλάδας Μαρία Τσατζαλή, ενώ στην αφήγηση των κειμένων ήταν ο φιλόλογος Νίκος Παπαγεωργίου. Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο δημοσιογράφος-μέλος του ΔΣ της Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κρητικών Νίκος Γιάνναρης.


«Το ταξίδι με τον Ιωάννη ήταν για μένα ταξίδι ζωής… Σε όλα τα βιβλία μου θέλω τον αναγνώστη να τον κάνω συνοδοιπόρο, να τον πιάνω από το χέρι και να βλέπει αυτά  που βλέπω εγώ…» είπε ο συγγραφέας, ενώ ο κος Γιάνναρης τόνισε πως «…Ο Σπύρος Πετρουλάκης σε κάθε  του νέο έργο ξεπερνά τον  εαυτό του.

Η Ιστορία του «Κατά Ιωάννη» είναι εξαιρετικά επίκαιρη, παρόλο που διαδραματίζεται στα Χανιά του 1900…» ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε «Μέσα από τις σελίδες του διακρίνουμε το bulling, την απόρριψη, την περιθωριοποίηση, τα δύο πρόσωπα της εκκλησίας, τις αιώνιες θρησκευτικές διαφορές χριστιανών και μουσουλμάνων, διακρίνουμε τον πόλεμο και την μόνιμη ελληνοτουρκική έχθρα. Πρωταγωνιστής όμως όλων είναι μια αγάπη που τα ξεπερνά ή που προσπαθεί να τα ξεπεράσει όλα αυτά…»


Η πολύ όμορφη πραγματικά εκδήλωση έκλεισε με ρακές και τον συγγραφέα να συνομιλεί και να υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου του σε αναγνώστες-θαυμαστές του.

Tags:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement