Σημαντική συνάντηση είχε το Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε, με τον  Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο Β’.   

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης στον Άγιο Μηνά , επισκεπτόμενοι τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο Β΄.

Την αντιπροσωπεία της «ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε» που την αποτελούσαν οι : Γεώργιος Μοσκοβίτης –Πρόεδρος , Νικόλαος Μπιμπάκης –Β’ Αντιπρόεδρος , Μαρία Πολάτου Γ. Γραμματέας ,Νικόλαος Γιάνναρης –Έφορος, Παναγιώτης Δρόσος -Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και τα Μέλη της Ένωσης κύριοι ,Βασίλειος Δρόσος και Γιάννης Παρασύρης υποδέχτηκαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αρχιμανδρίτης Μεθοδίος Βερνιδάκης, και οι συνεργάτες του Ιερείς.

Με κάθε επισημότητα και αγάπη ,ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος Β’ ,έχοντας δίπλα του τον φιλοξενούμενο Επίσκοπο Μεξικού και Κολομβίας Σεβασμιότατο κ.κ. Τιμόθεο υποδέχτηκε την Αντιπροσωπεία  της «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Ο πρόεδρος του Δ.Σ κος Μοσκοβίτης Γιώργος, αφού ευχαρίστησε τον αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο Β΄για την τιμή της αποδοχής του αιτήματος για την συνάντηση αυτή παρέδωσε στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Αναμνηστικό δώρο της συνάντησης αυτής. 

Επίσης του παρέδωσε επιστολή –Πρόσκληση για την προγραμματισμένη εκδήλωση της 5ης Φεβρουαρίου 2023 της κοπής της πατροπαράδοτης Βασιλόπιτας στο ελλιμενισμένο πλοίο της ΑΝΕΚ LINES στον Πειραιά. 

Στην συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος Β’ αφού είχε ενημερώσει τον πρώην Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο για την παρουσία μας , ο οποίος για λόγους υγείας είχε απαλλαχτεί των καθηκόντων του με ομόφωνη απόφαση  της  Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης όπως ορίζεται από τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κρήτης , τον επισκεφτήκαμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο φροντίδας του.

Η συγκίνηση του ,αλλά και η δική μας, δεν μπορούν να περιγράφουν μέσα σε ένα απλό κείμενο…….

Άλλο η ανθρωπινή επαφή με την πραγματικότητα και της Ιερής στιγμής, που 

ο ίδιος θέλησε να μας ευλογήσει τον κάθε ένα προσωπικά, και να μας δωρίσει μια φωτογραφία του με την εικόνα του Χριστού. 

Ζήτησε δε με τον δικό του τρόπο από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο Β’, πριν φύγουμε να του τραγουδήσουμε ένα ριζίτικό τραγούδι που λατρεύει το 

« Αγρίμια και Αγριμάκια μου».

Με πρώτη φωνή τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο Β’ ακολουθήσαμε όλοι μαζί να του χαρίσουμε τραγουδώντας το τραγούδι αυτό… 

Όταν τον πήραν τα δάκρυα από την χαρά και την συγκίνηση που είμαστε δίπλα του ,τα ιδία δάκρυα τρέξανε και από τα δικά μας μάτια λέγοντας του όλοι μαζί, ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την Ιερατική και ανθρωπινή παρουσία του στην εκκλησία της Κρήτης.   

Το Δ.Σ της «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» αλλά και τα μέλη της ,Ευχαριστούν για την τιμή που μας έκαναν,  τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο Β΄, τον Απαλλαγμένο των καθηκόντων του για λόγους υγείας Σεβασμιότατο π. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο για την τιμή που μας έκανε και μας έδωσε την ευκαιρία και να τον δούμε αλλά και να πάρουμε την ευλογία του.

Επίσης Ευχαριστούμε, το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αρχιμανδρίτη Μεθοδίο Βερνιδάκη, και συνεργάτες του Ιερείς για την υποδοχή και την φιλοξενία και τα όμορφα δώρα τους  .

22-7-2022-ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ-Δ.Σ-ΜΕ-ΤΟΝ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ-ΚΡΗΤΗΣ

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement