Συνάντηση του Δ.Σ της ΔΙ.ΕΚ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε με τον Διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών κο. Αντώνιο Μανιαδάκη 

Συνάντηση του Δ.Σ της ΔΙ.ΕΚ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε με τον Διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών κο. Αντώνιο Μανιαδάκη 

26 Αυγούστου, 2021 Off By admin

Εξερχόμενο έγγραφο γραφείο τύπου «Γ.Τ» 11/26-8-2021

                                               ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συνάντηση του Δ.Σ της ΔΙ.ΕΚ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε με τον Διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών κο. Αντώνιο Μανιαδάκη  ,πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 και ώρα 13.30 μ.μ στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στην 25ης Αυγούστου 17 στο Ηράκλειο.  

Τα Μέλη του Διοικητικού συμβουλίου με τον Πρόεδρο της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε ,κο. Γεώργιο Μοσκοβίτη, τον Β’Αντιπρόεδρο Υπευθυνο Κρητης κο. Νικόλαο Μπιμπάκη , την Γενική Γραμματέα & Yπεύθυνο τύπου κα. Μαρία Πολάτου , τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κο. Παναγιώτη Δρόσο  που συνοδευόταν από τα ιδρυτικά  μέλη της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε , με τον πρόεδρο της εξελεγκτικής επιτροπής κο. Γιάννη Παρασύρη, το Ιδρυτικό μέλος κο. Βασίλειο Δρόσο και την κα. Κατερίνα Βάζου μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου και β’ Γραμματέα του Γραφείου τύπου υποδέχθηκε ο Διευθύνων σύμβουλος, κος Αντώνιος Μανιαδάκης.

Μέσα σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα έγινε πλήρης ενημέρωση στον Διευθύνοντα  σύμβουλο, κο Αντώνιο Μανιαδάκη για την νεοϊδρυθείσα « Διεθνή Ένωση Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Ο πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε, παρέδωσε στον Διευθύνοντα  σύμβουλο, κο Αντώνιο Μανιαδάκη όλα τα έγραφα του Υπουργείου εξωτερικών για την επικύρωση της απόφασης του Ειρηνοδικείου & του Πρωτοδικείου Αθηνών της αναγνώρισης του καταστατικού και την ίδρυση της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ&Μ.Μ.Ε από το διεθνές δικαστήριο της Χάγης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη μας, που ήταν στην σημερινή μας συνάντηση στα Κεντρικά γραφεία των Μινωικών Γραμμών ευχαριστούν τον Διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών κό. Μανιαδάκη για τον πολύτιμο  χρόνο που διέθεσε για την συνάντηση μας αυτή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Όλα τα μέλη της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε που παρευρέθησαν στην συνάντηση αυτή , στα Κεντρικά Γραφεία των Μινωικών Γραμμών, είναι εμβολιασμένα κατά του Covid-19………

           Το φωτογραφικό υλικό είναι του Παναγιώτη & Βασίλη Δρόσου.