Εξερχόμενο έγγραφο γραφείο τύπου «Γ.Τ» 11/26-8-2021

                                               ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συνάντηση του Δ.Σ της ΔΙ.ΕΚ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε με τον Διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών κο. Αντώνιο Μανιαδάκη  ,πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 και ώρα 13.30 μ.μ στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στην 25ης Αυγούστου 17 στο Ηράκλειο.  

Τα Μέλη του Διοικητικού συμβουλίου με τον Πρόεδρο της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε ,κο. Γεώργιο Μοσκοβίτη, τον Β’Αντιπρόεδρο Υπευθυνο Κρητης κο. Νικόλαο Μπιμπάκη , την Γενική Γραμματέα & Yπεύθυνο τύπου κα. Μαρία Πολάτου , τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κο. Παναγιώτη Δρόσο  που συνοδευόταν από τα ιδρυτικά  μέλη της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε , με τον πρόεδρο της εξελεγκτικής επιτροπής κο. Γιάννη Παρασύρη, το Ιδρυτικό μέλος κο. Βασίλειο Δρόσο και την κα. Κατερίνα Βάζου μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου και β’ Γραμματέα του Γραφείου τύπου υποδέχθηκε ο Διευθύνων σύμβουλος, κος Αντώνιος Μανιαδάκης.

Μέσα σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα έγινε πλήρης ενημέρωση στον Διευθύνοντα  σύμβουλο, κο Αντώνιο Μανιαδάκη για την νεοϊδρυθείσα « Διεθνή Ένωση Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Ο πρόεδρος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε, παρέδωσε στον Διευθύνοντα  σύμβουλο, κο Αντώνιο Μανιαδάκη όλα τα έγραφα του Υπουργείου εξωτερικών για την επικύρωση της απόφασης του Ειρηνοδικείου & του Πρωτοδικείου Αθηνών της αναγνώρισης του καταστατικού και την ίδρυση της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ&Μ.Μ.Ε από το διεθνές δικαστήριο της Χάγης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη μας, που ήταν στην σημερινή μας συνάντηση στα Κεντρικά γραφεία των Μινωικών Γραμμών ευχαριστούν τον Διευθύνοντα σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών κό. Μανιαδάκη για τον πολύτιμο  χρόνο που διέθεσε για την συνάντηση μας αυτή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Όλα τα μέλη της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε που παρευρέθησαν στην συνάντηση αυτή , στα Κεντρικά Γραφεία των Μινωικών Γραμμών, είναι εμβολιασμένα κατά του Covid-19………

           Το φωτογραφικό υλικό είναι του Παναγιώτη & Βασίλη Δρόσου.

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement