Τα εγκαίνια της  20ης  Έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα  και Γεύσεις Ελλάδας» πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 10/7/2021, από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη  και τον διοργανωτή της έκθεσης κ. Νεκτάριο Σερμάκη, στο Πασαλιμάνι.

Η έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως την Κυριακή 18  Ιουλίου 2021, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, της Περιφέρειας Κρήτης και του ΕΟΤ και πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων για την προστασία και την ασφάλεια εκθετών και καταναλωτών.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο κ. Μώραλης περιηγήθηκε μαζί με τη σύζυγό του κα  Βάλια Κυριαζή – Μώραλη, στα περίπτερα και συνομίλησε με εκθέτες.

Η 20η  Έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα  και Γεύσεις Ελλάδας» δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για προϊόντα μοναδικής διατροφικής αξίας από τους τοπικούς παραγωγούς της Κρήτης, αλλά  και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραληςστον χαιρετισμό του,  τόνισε:

«Η 20η έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» είναι μια επιτυχημένη και άρτια διοργάνωση με υψηλή επισκεψιμότητα, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης μας, στο Πασαλιμάνι. Η ενδιαφέρουσα αυτή έκθεση δίνει τη  δυνατότητα στους  Πειραιώτες και στους κατοίκους του Λεκανοπεδίου να γνωρίσουν τα κρητικά προϊόντα, αλλά και προϊόντα από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σερμάκη για την καλή μας συνεργασία. Ο Πειραιάς και η Κρήτη συνδέονται με ιστορικούς δεσμούς και χαίρομαι ιδιαίτερα που φιλοξενούμε στην πόλη μας αυτή την έκθεση, η οποία προβάλλει τα κρητικά προϊόντα και αναδεικνύει την πλούσια κουλτούρα του νησιού. Καλώ τους Πειραιώτες να στηρίξουν την έκθεση και εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους συμμετέχουν».

Ο διοργανωτής της έκθεσης κ. Νεκτάριος Σερμάκης, στον χαιρετισμό του, σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Για πολλοστή φορά η έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα  και Γεύσεις Ελλάδας» πραγματοποιείται στη φιλόξενη πόλη του Πειραιά. Αυτό ασφαλώς οφείλεται στην αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον  οποίο ευχαριστούμε θερμά για τον φιλόξενο τόπο που μάς παρέχει για την προβολή των παραδοσιακών μας προϊόντων.

Η ενδιαφέρουσα αυτή έκθεση δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τα μοναδικής ποιότητας, αγνά και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα».

Categories:

Tags:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement