Αθήνα, 31 Αυγούστου 2023 – Το Διεθνές Φεστιβάλ Πανόραμα  Τεχνών 2023 ολοκληρώθηκε με μια εντυπωσιακή Τελετή Λήξης, ανεβάζοντας ψηλότερα τον πήχυ σε σύγκριση με τα περασμένα φεστιβάλ. Η διαδικτυακή αυτή εκδήλωση συγκέντρωσε μια παγκόσμια κοινότητα καλλιτεχνών, συγγραφέων, και εκπροσώπων της τέχνης, αναδεικνύοντας μια εντυπωσιακή ποικιλία ταλέντου και δημιουργικότητας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα θερμό καλωσόρισμα από την Ειρήνη Ντούρα-Καββαδία, Γενική Γραμματέα του Writers Capital International Foundation και Chief Programme Coordinator των Panorama Festivals. Το αποκορύφωμα της βραδιάς αποτέλεσε η μια επική ομιλία από τον Preeth Nambiar, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Writers Capital Foundation και Πρόεδρο των Panorama Festivals. Τα λόγια του υπογράμμισαν τη δέσμευση του φεστιβάλ στην προώθηση του πολιτιστικού διαλόγου και της καλλιτεχνικής ακτινοβολίας παγκοσμίως.

Την εκδήλωση τίμησανμε την παρουσία τους αξιότιμοι προσκεκλημένοι, συμπεριλαμβανομένου του Joan Josep Barcelo, Επικεφαλής Συμβούλου και Συντονιστή Ισπανίας, ο οποίος παρουσίασε τον λόγο του εξ ονόματος του Οργανισμού. Επιπλέον, η παρουσία της κυρίας Antonietta Micali, Διευθύντριας του Τμήματος Λογοτεχνίας, και του κυρίου Franco Spada, Διευθυντή των Τμημάτων Τέχνης και Πολιτισμού της Accademia Tiberina, Ρώμης, αύξησε την ακτινοβολία της εκδήλωσης. Και οι δύο, μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανοράματος, μοιράστηκαν τις πολύτιμες προοπτικές τους, εμπλουτίζοντας το φεστιβάλ σε πολιτιστικό επίπεδο.

Σημαντική στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η παρουσίαση δύο εξαιρετικών λογοτεχνικών έργων. Το «The Song Divine» της Δρ. Srilakshmi Adhyapak, ένα βαθύτατο ερευνητικό έργο πάνω σε διάφορα ανθρώπινα θέματα, παρουσιάστηκε στο κοινό υπό την επιμέλεια της Δέσποινας Δάλμαρη, Editor του Writers Edition Online Magazine. Επίσης, αποθεώθηκαν οι “Καταρράκτες” της Ambika Ananth, μια εντυπωσιακή λογοτεχνική δημιουργία, που παρουσιάστηκε από τη Σμαραγδή Μητροπούλου, Συντονιστικό Μέλος του Οργανισμού Writers Capital.

Το Panorama International Arts Festival 2023 εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς, τους εθελοντές και τους υποστηρικτές που συνέβαλαν στην απόλυτη επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Η αφοσίωση και ο ενθουσιασμός τους όχι μόνο έκαναν αυτό το φεστιβάλ αξέχαστο, αλλά έχουν επίσης ενισχύσει την παγκόσμια εκτίμηση της τέχνης και του πολιτισμού.

Categories:

Tags:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement