Προς τα μέλη της ΔΙ.ΕΚ.ΔΗ& Μ.Μ.Ε

                               ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητά Μέλη της Ένωσης μας.

Είναι ιδιαίτερη τιμή να επικοινωνούμε μαζί σας με σκοπό την πλήρη ενημέρωση σας για τις δραστηριότητες της Ένωσης μας και τους προγραμματισμούς μας για καλύτερη οργάνωση και παρουσία μας στην πορεία της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε .

{Στο σημείο αυτό το Δ.Σ της Ένωσης μας θέλει να σας ενημερώσει για το πολύ σοβαρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην υγεία του πρόεδρου μας κου Γιώργου Μοσκοβίτη 2 – 24ώρα πριν μπει στο πλοίο για την κάθοδο του στο νησί που θα ήταν το τελευταίο και μοιραίο… την 28η Απριλίου 2023.

Έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα, εμπύρετη κατάσταση 39c τώρα και ένα 10ήμερο αλλά η ανακατωσούρα οι έμετοι συνδύαζαν ένα σκηνικό που χρειαζόταν άμεσα Ιατρική αντιμετώπιση από αρμόδιους Χειρουργούς. 

Η λαχτάρα της καθόδου στο Νησί και η επιμονή του, δεν τον άφηναν να δει την πραγματικότητα που ερχόταν σύντομα στην πορεία της υγείας του.

Αφού ενημερώθηκε ο Α’ Αντιπρόεδρος κος Σκαφίδας Κώστας ‘’Νευροχειρουργός’’  Metropolitan Hospital για την όλη κατάσταση και τα αποτελέσματα των εξετάσεων χωρίς περιστροφές έδωσε την εντολή για άμεση μεταφορά του στο Γ.Κ.Ν. Αθηνών και αντιμετώπιση από την χειρουργική ομάδα εφημερίας μιας και η κατάσταση χαρακτηρίστηκε «Κρίσιμη» από την πρώτη στιγμή διάγνωσης. 

Την Πέμπτη το απόγευμα έγινε έκτακτη εισαγωγή στη Α’ Χειρουργική κλινική του Γ.Κ.Ν. Αθηνών  όπου ο θεράπων Ιατρός του Επιμελητής Β’ κος. Ιωάννης Φραγκιαδάκης με τους συνεργάτες του προχώρησαν την αντιμετώπιση της διόγκωσης της χολή με δυνατή αντιβίωση θέλοντας να προλάβουν χρονικά και να κερδίζουν το χρόνο που θα τους έδινε την κατάλληλη στιγμή για την ασφάλεια του Προέδρου μας και να προχωρήσουν αμέσως σε χειρουργική επέμβαση.

Στις 15,30 μ.μ Της Παρασκευής μπαίνει στο χειρουργείο και στις 18.00 βγαίνει ασφαλής και μεταφέρετε στον θάλαμο φιλοξενίας του στο Γ.Κ.Ν. Αθηνών.

Η χολή που αφαιρέθηκε

όπως ενημέρωσε ο κος Ιωαννη Φραγκιαδάκης την Γυναίκα του και Γ. Γραμματέας κα .Πολάτου είχε σχήμα ‘’Μελιντζάνας’’ ήταν γεμάτη πέτρες και πύον και εάν δεν είχε προλάβει να δεχτεί την άμεση ιατροφαρμακευτική φροντίδα και να υποβάλλονταν σε αυτήν την κρίσιμη επέμβαση, το ταξίδι της Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 θα ήταν το τελευταίο του συζύγου σας}.

 Σήμερα Τρίτη στις 12.00 ο πρόεδρος μας πήρε το εξιτήριο για το σπίτι του οπού θα παραμείνει για πλήρη αποθεραπεία με θεραπευτική αγωγή, και ήδη έχει προγραμματίσει την κάθοδο του στο Νησί αλλά και τα σχέδια που έχει στο νου για τις δραστηριότητες του Δ.Σ και της ένωσης μας θα ξεκινούν από εδώ… την Κρήτη μας καθ όλο το διάστημα του Καλοκαιριού .  

Επ’ ευκαιρία  ο πρόεδρος μας ζήτησε να ευχαριστήσει μέσα από την ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε τους Γιατρούς Κωσταντίνο Σκαφίδα για το ταρακούνημα που του έκανε  & Φυσικά τον θεράπων Ιατρό του, Επιμελητή Β’ κος. Ιωάννη Φραγκιαδάκη και τους συνεργάτες του ,αλλά και όλο το Νοσηλευτικό προσωπικό για την αμέριστη φροντίδα και ευγενική συμπεριφορά τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ από τα βάθη της καρδιάς του όλους τους Συγγενείς, Φίλους, Συνεργάτες για τα αμέτρητα μηνύματα ευχών για ταχεία ανάρρωση…

Επίσης μας ζήτησε να σας ενημερώσουμε ότι προχώραμε δυνατά…

Και με την ευχάριστη παρουσίας μας στην ιδιαίτερη πατρίδα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα οι δραστηριότητες του Δ.Σ και της ένωσης μας θα ξεκινούν από εδώ… την Κρήτη μας.

Για αυτό τον λόγο έγκαιρα σας ενημερώνουμε και παρακαλείστε όλοι που βρίσκεστε στο νησί μας να παρευρεθείτε στην Έκτακτη  Γενική Συνέλευση – Ενημέρωση το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 και ώρα 18.00 μ.μ

στην Αίθουσα του πολιτιστικού Κέντρο του Αγίου Γεωργίου στα Πάνω Καλέσσα.

Η παρουσία σας θεωρείτε απαραίτητη για να υπάρχει και η φυσική γνωριμία με το Δ.Σ αλλά και να ανταλλάξουμε Ιδέες –Προτάσεις αλλά και να υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμού δραστηριοτήτων της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε για το έτος 2023 -2024.

Παρακαλούμε πολύ σχεδιάστε το ατομικό & επαγγελματικό πρόγραμμα σας και να μας δώσετε την χαρά , με την φυσική παρουσία σας.

 Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση- Καλό Μήνα και καλό Καλοκαίρι.

                                                 Ο Υπεύθυνος  Δημοσίων Σχέσεων 

                                   Παναγιώτης Δρόσος

Tags:

Comments are closed

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης
HELLENIC MEDIA GROUP
Politispress
THE GREEK NEW PAPER
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
PANCRETAN ASSOCIATION OF AMERICA
ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Πατριαρχείο Αλεξανδρείας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ”ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣ”
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ
3XY 1422 AM RADIO HELLAS
Πρόσφατα σχόλια
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
  hellas radio
  Evripos 90 FM
   « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  « ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ »

  Με απόφαση του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε όλοι οι διαφημιζόμενοι από το επίσημο SITE μας ,προβάλλονται εντελώς ‘’ΔΩΡΕΑΝ’’ χωρίς καμιά από εμάς οικονομική απαίτηση.

  Η αγαστή συνεργασία μας με τις εταιρείες αποτελεί ότι καλύτερο για την Ένωση και τα μέλη της, και τους ευχαριστούμε.

  Attica Group
  Blue Star Ferries
  HELLENIC SEAWAYS
  ANEK LINES
  MINOAN LINES
  GOLDEN STAR FERRIES
  AEGEAN
  OLYMPIC AIR
  SKY EXPRESS
  GELASAKIS GROUP
  LET”S TOUR
  LETS FERRY
  LETS DRIVE
  CRETAquarium Θαλασσόκοσμος
  Lyro dental clinic
  Advertisement